TOIMITUS

Mikä on toimitusaika tilaukseni vastaanottamiselle?

Tehdessäsi tilauksen, lähetämme sinulle sähköpostilla tilausvahvistuksen sekä listauksen ostamistasi tuotteista.

Kun olemme vastaanottaneet maksusi, käsittelemme ja lähetämme tilauksen 2-5 arkipäivän kuluessa. Annamme toimitusajasta vain vuosien aikana kertyneeseen kokemukseen ja tilastoihin perustuvan arvion. Toimitusaikaan vaikuttaa useat asiat: toimitustapa, postiliikenteen toimivuus, tulli ja kansainvälisten toimitusketjujen toiminta.

Seurantakoodin saatuasi toimitus Suomeen tapahtuu noin 7-15 arkipäivässä.

 

Onko tilauksen tuotemäärää rajoitettu?

Voit tilata kerralla niin paljon tuotteita kun haluat. Suuria tilauksia Suomeen tilatessa voi kuitenkin olla aiheellista tarkistaa osaa tuotteita koskettavat paikalliset tuontirajoitukset. Ota tätä varten yhteyttä asianmukaiseen tahoon.

Suosittelemme uusia asiakkaitamme tekemään ensin testitilauksen. Jos toimitus sujuu ongelmitta, toimitamme jatkossa mielellämme suuriakin määriä.

 

Miten joukkotilaukset tai suuret määrät toimitetaan?

Tilauksen ollessa liian suuri, se jaetaan pienempiin paketteihin, jotta koko tilaus saadaan mahtumaan käyttämiimme standardoituihin toimituskuoriin (tämä tehdään ylimääräisen huomion välttämiseksi). Riippumatta tilauksesi koosta, käsittelemme jokaista tilausta samalla huolellisuudella kuin pienempiäkin tilauksia ja maksat toimitusmaksun vain kerran.

 

Miten tuotteet toimitetaan? 

Kun maksusi on onnistunut, toimituspalvelumme käsittelee tilauksesi ja toimittaa sinulle seurantakoodin 2-5 arkipäivän kuluessa. Sen avulla voit seurata lähetyksesi etenemistä milloin.

Käyttämämme toimitus lähetyksen seurannalla vaatii allekirjoituksen lähetystä vastaanotettaessa.

 

Miksi en pysty seuraamaan lähetystäni verkkosivuilla?

Tilauksen seuranta on mahdollista vasta 72 tunnin kuluttua, koska lähetyksen täytyy ensin matkata toimituskeskuksestamme logistiikkavarastollemme tullattavaksi. Jos tilauksesi seurantakoodi ei toimi kolmen arkipäivän kuluessa, ota meihin yhteyttä niin voimme tarkistaa asian.

 

Miksi seurantakoodini ei toimi?

Näin saattaa tapahtua jos lähetyksen käsittely on kesken tai lähetys on viivästynyt Tullin takia. Tämä ei kuitenkaan välttämättä tarkoita että toimituksessa olisi ongelmia. Jos seurantakoodisi perusteella tilauksesi ei näytä etenevän kymmenessä päivässä, ota meihin yhteyttä niin selvitämme asian. Ota kaikissa lähetyksen nykyistä tilaa koskevissa kyselyissä yhteyttä omaan postitoimistoosi seurantakoodin kanssa.

 

Mitä jos Tulli takavarikoi lähetykseni?

Toimitustemme onnistumisprosentti Eurooppaan, Yhdysvaltoihin, Kanadaan ja Etelä-Afrikkaan on 99,9%. Jos tilaus takavarikoidaan, tarjoamme tilauksen maksutonta uudelleenlähetystä tai lähetyksen hyvitystä seuraavasta tilauksestasi verkkokaupastamme (näin käy vain alle 1% lähetyksistämme). Lähetä meille virallinen kirjallinen todistus, jonka saat joko Postilta tai Tullilta, niin järjestämme tilauksen uudelleenlähetyksen kolmen arkipäivän kuluessa.

 

Mikä on lähetysten keskimääräinen toimitusaika? 

Toimitusosoitteen sijainnista riippuen, keskimääräinen toimitusaika lähetykselle on 7-17 päivää.

7-12 arkipäivää toimituksille Eurooppaan, Yhdysvaltoihin, Kanadaan ja Aasiaan sekä 8-17 arkipäivää Etelä-Afrikkaan.

 

Onko toimitusten viivästyminen mahdollista?

Toimitusaika-arviomme perustuvat omiin tilastoihimme. Siihen vaikuttaa monimutkaiset prosessit ja joukko meistä riippumattomia tekijöitä, kuten postin kulku, tullaus ja kansainvälisten toimitusten logistiikka.

Lentopostilähetykset saapuvat perille yleensä 7-15 arkipäivän kuluessa ja 80-85% lähetyksistämme saapuu perille 10-15 arkipäivän kuluessa.

Jokainen kansainvälinen toimitus kulkee ensin alkuperämaan paikallisen ja kansallisen postipalvelun kautta. Tämän jälkeen maastaviennin ja lähetysten kuljetusten kautta lähtösatamiin ja kansainvälisen postin mukana kohdemaahan. Lopulta kohdemaahan saapunut paketti tullataan ja sen jälkeen käsitellään paikallisesssa postitoimistossa. Jokainen näistä peräkkäisistä vaiheista voi vaikuttaa lähetyksen toimitusaikaan. Vaikka toimitukset kulkevat yleensä määräajassa, voi mitä tahansa edeltävistä vaiheista koskettava tilapäinen ongelma tai toimintojen tehottomuus pidentää toimitusaikaa normaalista.