Stanozolol suun kautta (Winstrol)

Oraalinen Stanotsololi (Winstrol)

MBMV.net sivuston tästä osiosta löydät myytävänä useita erilaisia ​​steroideja, joiden sisältämä vaikuttava aine on Stanotsololi (Winstrol). Se on tehokas suun kautta käytettävä oraalinen steroidi, jota käyttävät aktiivisesti monien eri urheilualojen edustajat. Winstrolin tilaaminen verkosta on edullista ja helppoa, mutta ensin on syytä tutustua tämän anabolisen androgeenisen steroidin merkittävimpiin vaikutuksiin.

Stanotsololi on yksi niistä lääkeaineista, joka sopii paitsi kehonrakentajille, myös minkä tahansa muun urheilulajin edustajille. Syyn ollessa se, että Stanotsololilla pystytään lisäämään merkittävästi voimaa ja kestävyyttä parantaen samalla koko kehon fysiikkaa. Se on dihydrotestosteronin johdannainen, mikä tarkoittaa, että sen aktiivinen komponentti ei ole altis aromatisoitumiselle. Se on yksi syy miksi kehonrakentajat käyttävät Stanotsololia aktiivisesti steroidisykleissä, joiden tarkoituksena on poistaa ylimääräinen neste kehosta, kun taas massan lisääminen tällä lääkeaineella taas ei onnistu. Se omaa kuitenkin vahvoja antikatabolisia ominaisuuksia, joten mikä tahansa kasvanut lihasmassa säilyy paremmin sitä käytettäessä.

MBMV.net verkkokaupasta löydät Winstrolia myytävänä useilta eri valmistajilta, mukaan lukien Magnum Pharmaceuticals, Pharmacom Labs, Alpha Pharma sekä muita. Pystyt ostamaan Stanotsololi-tabletteja 10 mg tai 50 mg pitoisuudella omien tarpeidesi mukaan. Toimitamme kaikkialle Suomeen, missä tahansa asutkin. Jos sinulla on mitään kysyttävää Stanotsololi-tuotteistamme, ota rohkeasti yhteyttä.

 

 

Näytetään kaikki 8 tulosta