Oksandroloni (Anavar)

Verkkokaupassamme myynnissä oleva Oksandroloni, joka tunnetaan myös nimellä Anavar, on oraalinen anabolinen steroidi, joka sopii hyvin sekä miehille että naisille. Se tunnetaan sivuvaikutusten suhteen lievänä ja sitä käyttävät yleensä henkilöt joilla on jo valmiiksi kiinteä ruumiinrakenne ja suhteellisen vähän rasvaa.

Lääkettä käytettiin alun perin palovammojen jälkihoidossa sekä HIV:n, anemian ja monen muun sairauden hoidossa. Urheilijat käyttävät Anavaria nostaakseen urheilullista suorituskykyä, edistääkseen lihasmassan kasvua ja lisätäkseen voimaa keräämättä nestettä kehoon. Se on myös kehonrakentajien laajasti käyttämä anabolinen steroidi, kun halutaan päästä eroon kehon rasvasta ja samalla ylläpitää mahdollisimman paljon lihaksia kalorivajeen aikana.

Pystyt ostamaan MBMV.net verkkokaupasta monen eri valmistajan Oksandrolonia toimitettuna Suomeen. Valikoimastamme löydät Anavaria Maxtreme Pharman, Eminence Labsin, Alpha Pharman ja monen muun hyvämaineisen lääkevalmistajan valmistamana. Jokainen tuote saapuu suoraan virallisilta valmistajilta ja on tuotepakkauksista löytyvillä tarkistukoodeilla varmistettavissa.

Näytetään kaikki 7 tulosta