Klenbuterolihydrokloridi, Liotyroniini (T3), Johimbiini

Tämä verkkokauppamme osio sisältää tuotteita, jotka koostuvat kolmesta eri ainesosasta: Klenbuterolihydrokloridista, Liotyroniininatriumista ja Johimbiinihydrokloridista. Klenbuteroli on sympatomimeettinen stimulantti, jota lääketieteessä käytetään hengitysteihin liittyvien sairauksien, kuten astman, hoidossa. Se on myös beeta 2 -reseptoriagonisti joka toimii termogeenisenä aineena, nostaen kehon lämpötilaa ja polttaen rasvaa nopeammin. Liotyroniininatrium on keinotekoinen hormoni, joka perustuu luonnolliseen kilpirauhashormoni trijodityroniiniin (T3). Se tuo nopeasti lisää kestävyyttä ja voimaa nopeuttamalla proteiinien, hiilihydraattien ja rasvojen hajoamisprosessia solutasolla kiihdyttäen samalla painonpudotusta. Johimbiinihydrokloridi on Yohimbe-puusta uutettu aine joka nostaa kehon adrenaliinitasoa nopeuttaen rasvan palamista.

Jokainen näistä aineista on tunnettu yksinään ja niitä on säännöllisesti käytetty niiden tehokkaiden rasvaa polttavien ominaisuuksien vuoksi. Kuitenkin vain harvat ymmärtävät näiden aineiden tehon yhdistettynä yhdeksi lääkkeeksi. Yhdistelmän nopeiden ja merkittävien rasvanpoltto- ja painonpudotusvaikutusten vuoksi ylipainosta kärsivät ihmiset hyötyvät tästä tehokkaasta yhdisteestä eniten.

Verkkokaupastamme löydät vain laadukasta Klenbuterolia, T3:a ja Johimbiinisekoitusta markkinoiden luotettavimmilta valmistajilta ja Suomeen toimitettuna. Jos sinulla on kysyttävää tuotevalikoimassamme olevista tuotteista, ota rohkeasti yhteyttä.

 

Näytetään kaikki 1 tulosta