Ihmisen kasvuhormoni (HGH)

Ihmisen kasvuhormoni

Tästä verkkokauppamme osiosta löydät Ihmisen kasvuhormonia injektoitavassa muodossa monelta eri valmistajalta. Kasvuhormoni on aivolisäkkeen erityinen peptidihormoni, jota kutsutaan Somatropiiniksi. Lääkemarkkinoiden kehittymisen alussa Somatropiinia käytettiin yksinomaan lääketieteellisiin tarkoituksiin. Mutta samaan aikaan kasvuhormoni sai nopeasti mainetta ja kysyntää urheilupiireissä ja siitä tuli korvaamaton lääke, jonka avulla voidaan lisätä lihasmassaa ja vähentää samalla huomattavaa määrää kehon rasvakertymiä. Se on välttämätön urheilijoille, jotka haluavat muodostaa korkealaatuista lihasmassaa.

Kasvuhormonilla on tiettyjä etuja: tehokas vaikutus ja vähäinen sivuvaikutusten esiintyminen. Lisäksi se ei vaikuta seksuaalisiin haluihin eikä johda androgeeniseen vaikutukseen. Sen sijaan Somatropiini auttaa ylläpitämään, rakentamaan ja korjaamaan tervettä kudosta aivoissa ja muissa elimissä. Se nopeuttaa paranemisprosessia vammautumisen jälkeen. Se auttaa lihasmassan rakentamisessa ja tehostaa kehon aineenvaihduntaa rasvan polttamiseksi. Lisäksi se parantaa myös ihon kuntoa ja ulkonäköä.

Kasvuhormonin käyttö tuo monia terapeuttisia etuja, mutta vain kun lääkettä käytetään oikein, joten vain steroidien käytöstä kokemusta omaavien tulisi harkita sitä. Valikoimastamme löydät korkealaatuista Somatropiinia eri valmistajilta, kuten Maxtreme Pharmalta, Singani Pharmalta, LG Life Sciencesilta ja Eli Lillyltä. Nämä merkit ovat osoittautuneet tehokkaimmiksi kasvuhormonivalmisteiksi Suomen markkinoilla.

Näytetään kaikki 6 tulosta