Steroidit lihasmassan lisäämiseksi: luettelo lääkkeistä

Lihas rakennus steroidit voi parantaa merkittävästi kehosi suorituskykyä. ne’Se ei ole salaisuus (ja joillekin ihmisille se on’s on sama salaisuus), jonka sait harjoittamalla luonnollista harjoittelua’Ne näyttävät urheilijoilta kiiltävissä lehdissä, jopa pitkillä harjoituksilla, oikealla ohjelmalla ja ravinnolla. Puhutaanpa siitä, mikä maatila on paras massavoittoon.

Amatooriurheilijan elamapolku.
erä steroidit

Tilaa nyt, koska uskomme tässä artikkelissa, että apteekin pitäisi saada paljon. Koska rasvanpolttoa varten on myös apteekki. meille ’Puhun siitä toisen kerran.

Steroidit ovat hormonaalisia ja ei -hormonaalisia.

Hormonitoimisto sisältää pääasiassa androgeenisiä anabolisia steroideja (synteettinen testosteroni ja sen analogit) sekä insuliinia ja kasvuhormonia. Lisäksi tähän voidaan lukea insuliinin kaltaiset IGF -kasvutekijät (monet niistä) ja peptidit (GRPH).

Hormonaalisen farmakologian ominaisuudet

On ymmärrettävä, että merkittävät ja konkreettiset tulokset saadaan tarkalleen hormonaalisen farmakologian avulla. Urheilijat voivat sitten saada 10 kg lihasmassaa kuukaudessa. Hän on yksi, jota kaikki kilpailevat ammatilliset kehonrakentajat käyttävät. Hän on se, joka tekee mahdolliseksi saavuttaa epänormaalit suuret lihassummat.

Poista heidän puutarha heistä – ja heistä ei ole enää mitään jäljellä. Katsokaa kaikkia kehonrakentajia, jotka ovat päättäneet uransa, ja huomaat, että he ovat melkein puhallettu normaalin ihmisen tilaan. Steroidit eivät vain lisää pienen prosenttimäärän luonnollisiin tuloksiin. Luo tämä tulos kokonaan (80 -90%). Lisäksi apteekilla on vain väliaikainen (paisutettu) vaikutus.

Monet tietämättömästi uskovat, että nämä tulokset saavutettiin yksinkertaisesti erityisellä tai erittäin usein ja intensiivisellä koulutuksella. Mutta se ei ole. Kyse on tilasta.

Vaikka samat harjoittajat eivät halua mainita sitä (ja heidät on toisinaan kielletty sopimuksissa). Tämä vähentää tulosten merkitystä. Tulokset inspiroivat ihmisiä, he juoksevat huoneeseen toivoen olevansa samanlaisia ​ ​ja … pettyneitä saamatta mitään.

Tietysti pumppu on vaikea. Tämä vaatii monen vuoden koulutuksen, ja tulos on silti suhteellisen alhaisempi kuin tilalla. Pumppaus puutarhassa voi olla suhteellisen nopeaa ja helppoa.

Steroidilääkkeet ovat lailla kiellettyjä ja rinnastetaan lääkkeisiin lailla (vaikka näin ei aina ollutkaan – joissakin maissa ne ovat sallittuja, ja Neuvostoliiton aikana niitä voi ostaa apteekeista ilman reseptiä). Säilyttämisen, käytön ja jakelun vuoksi heillä saattaa olla rikosoikeudellinen vastuu todelliseen vankilaan saakka. Mutta käytännössä sellaiset tapaukset ovat melko harvinaisia. Kaikki tietävät, että urheilijat käyttävät steroideja, ja yleensä kukaan ei pane niitä vankilaan.

Hormonaalista lääkitystä käytettäessä on välttämätöntä ymmärtää se erittäin hyvin, seurata annoksia, annosteluaikatauluja, on tärkeää suorittaa PCT (syklihoidon jälkeen). Lukutaidoton käyttö voi aiheuttaa ei -toivottuja sivuvaikutuksia (vähentynyt libido, gynekomastia jne.)

Hormonaalisen farmakologian määrittelemätöntä käyttöä ei voida hyväksyä.

Insuliinia voi ostaa mistä tahansa apteekista.
Aloittelijat yhdistävät yleensä 1 -2 lääkitystä (yleensä steroideja). Ammattilaiset käyttävät monimutkaisempia yhdistelmiä ja suurempia annoksia. Puhumme yleensä ryhmästä, joka sisältää 3 -4 steroidilääkettä, insuliinia ja kasvuhormonia samanaikaisesti (plus joitain lisäyksiä pieniin asioihin).

Ei-hormonaalisten lääkkeiden ominaisuudet

Ei-hormonaalisella farmakologialla on suhteeton vaikutus. Rehellisesti, olet todennäköisesti juuri voittanut’älä huomaa mitään vaikutusta riippumatta siitä, mitä sanot. Se antaa vain erittäin, erittäin heikon tuloksen nousun, mutta joskus ennaltaehkäisyyn ei ole haittaa ottaa lääkettä jonkin lääkkeen kohdalla (tonicin kokonaisvaikutus).

Laki sallii käytännössä kaikki muut kuin hormonaaliset apteekit ja ovat kaupallisesti saatavissa apteekeista.

Luettelo hormonaalisesta farmakologiasta joukko rekrytointia varten Painoilla tyoskenneltaessa selkarangan suora sijainti on erityisen tarkea.

Tämä luettelo ei ehkä ole täydellinen, mutta tärkeimmät lääkkeet ovat:

Kasvuhormoni Ne tulisi suorittaa 10n15 toistossa 2n3 lahestymistapaa pienella tai keskipainoisella painalluksella.

Tehokas mutta kallis lääke. Tavallisesti tavallisilla ihmisillä ei ole varaa siihen. Sitä käyttävät yleensä ammattilaiset. Sitä ei sovelleta steroideihin. Se ei vaadi hoitoa kurssin jälkeen. Suurilla annoksilla yhdistelmä insuliinin kanssa on välttämätöntä.

Kehonrakennuksen ulkopuolella sitä käytetään kehon nuorentamiseen ja parantamiseen (ja se todella auttaa). Pystyy parantamaan kudosten uudistumista. Suurilla annoksilla tämä johtaa sisäelinten laajentumiseen. Tästä syystä parhaimmilla nykyaikaisilla kehonrakentajilla on niin suuri vatsa.

Kasvuhormoni on hyvä sekä massanlisäyksen että rasvanpolton kannalta.

Valta hitauden kayttamista liikkeissa.
insuliini

Apteekki ei-steroidinen hormonaalinen lääke. Kurssin jälkeistä hoitoa ei tarvita. Toimintaperiaate on insuliini ”pyörii” ravinteet koko kehossa. Tämän ansiosta kehonrakentaja voi syödä enemmän ja antaa enemmän liharavinteita, mikä vaikuttaa positiivisesti niiden kasvuun.

Insuliini johtaa ylimääräisen kehon rasvan muodostumiseen ja sitä käytetään siksi lisääntyneen kokonaismassan vaiheessa. Se ei sovellu työskentelemään maassa.

Insuliinin yliannostus on kohtalokasta ja voi johtaa hypoglykeemiseen koomaan.

Seuraavan kerran puhumme steroideista.

 

steroidit
Näytämme steroidien päänimen:

Methandrostenolone (methandienone, Danabol, ”metaani”)

Metaani on suurin steroidi. Yleensä he alkavat päästää irti siitä. Se sisältyy melkein kaikkiin massakeräyskursseihin.

Eri kemiallisen nimikkeistön mukaan sitä voidaan kutsua sekä methandrostenoloneksi että metaanedioniksi. Molemmat nimet ovat oikein. Lisäksi ihmiset mainitsevat sen usein “metaani ”ja jotkut ihmiset jopa ajattelevat sen liittyvän jollain tavalla metaaniin (painekaasu). Tämä on täysin väärin.

Metaani on melko voimakas anabolinen androgeeninen steroidi, vaikka jotkut pitävät sitä erehdyksessä heikkona steroidina, koska se alkaa usein kemikaalilla. Jotkut ihmiset jopa väittävät, että PCT: tä ei tarvita yksinään metaanikurssin jälkeen. Tämä ei ole oikein!
Metaani on oraalinen lääke ja sitä on saatavana tabletteina. Tablettimuoto pahentaa lääkkeen hajoavuutta (verrattuna injektioon), on myrkyllisempi maksalle, mutta samalla se on kätevä käyttää (ei tarvitse pistää mitään).

testosteroni

Injektiolääketiede. Erittäin tehokas. Sitä on saatavana eri versioina (estereinä), kuten testosteronipropionaatti (nopeavaikutteinen), enantaatti (pitkävaikutteinen), undekanoaatti jne.

Propionaatti voi auttaa sinua nousemaan painoa ja polttaa rasvaa samaan aikaan, vaikka ylipainoisten ihmisten uskotaan olevan ylipainoisia.

Testosteroni on myös perusta monille massavoiton kursseille.

On myös sekoituksia eri testosteroniestereistä (pitkä, keskipitkä ja lyhyt), kuten Sustanon ja Omnadren.

Nandrolonedekanoaatti (deka, Decadurabolin, Retabolil)

Injektiolääketiede. Kemiallinen nimi on nandrolonidekanoaatti. Ihmiset – ”renkaat.” Kauppanimi – Decadurabolin, Retabolil.

Vahva steroidi lisätään moniin massavoittokursseihin, mutta sillä on erityispiirteensä. Toisin kuin useimmat muut steroidit, se ei maistu, ts. Se ei muutu estrogeeniksi suurina annoksina. Deka-proteiinilla on progestiiniaktiivisuutta, ts. Se johtaa progesteroni- ja prolaktiinitasojen nousuun. Siksi on välttämätöntä tukahduttaa haittavaikutukset muilla lääkkeillä. Tavanomaisia ​​steroideja käytettäessä sivuvaikutukset eliminoidaan yleensä, yleensä tamoksifeenilla tai kloridilla. Ryhmälle tarvitaan muita lääkkeitä, kuten Dostinex.

Boldenone (tasapaino)

Injektiolääketiede. Alun perin käytetty eläinlääketieteessä, sitten muuttunut fysiikka.

Primobolan (methenolone)

Se on injektoitava ja suun kautta annettava muoto. Se on johdannainen dihydrotestosteronista.

Se on ruiskeena annettava ja suun kautta annettava muoto (Winstrol-injektio). Se tarjoaa pääasiassa helpotusta ja voimaa, joten sitä käytetään harvoin massatyyppisissä ohjelmissa. Hyvä kuivua. Mutta se voi silti antaa paljon. Kuivaa nivelet, erityisesti suun muoto. Tästä syystä on suositeltavaa yhdistää se esimerkiksi testosteroniin.

Anavar (Anavar)

Injektiomuoto. Melko lievä steroidi, jota suosittelevat usein naispuoliset kehonrakentajat.

Oxymetalon

Vahva suun kautta otettava steroidi. Sillä on progestiiniaktiivisuutta (kuten nadrolone).

trenboloniasetaatti

Erittäin ammattimainen steroidi. Sillä on myös progestiiniaktiivisuutta.

Turinabol

Suun kautta annettavat steroidit. Ominaisuuksien suhteen se on samanlainen kuin metaani, mutta se antaa vähemmän massaa, enemmän helpotusta ja vähemmän sivuvaikutuksia.

On valttamatonta jarjestaa jarjestelmasi siten, etta aina on mahdollisuus tyydyttaa nalka ajoissa. peptidit

Peptidit (GHRP -2, GHRP -6) stimuloivat kasvuhormonin (kasvuhormonin) tuotantoa. Suhteellisen uusia ja huonosti tutkittuja kehonrakennuslääkkeitä, joista löytyy ristiriitaisia ​ ​mielipiteitä ja arvosteluita.

Insuliinin kaltaiset kasvutekijät

Näistä aiheista ja heidän toimintaansa koskevista periaatteista on hyvin vähän tietoa Internetissä, ja kehonrakentajat pitävät niitä myös huonosti ymmärretyinä ja harvoin käytettyinä.

Ei-hormonaalinen farmakokinetiikka

Muiden kuin hormonaalisten apteekkien joukossa seuraavia lääkkeitä käytetään usein laihtua

karnitiini

Sitä käytetään lasten dystrofian hoitoon, ja sitä pidetään myös kehonrakentajien anabolisena lääkkeenä. Saatavana ampulleina.

Kaliumorotat

Vahvista sydänlihaa. Joskus suositellaan estämään ja vahvistamaan vartaloa. Sillä on myös anabolinen vaikutus.

Riboxin

Se parantaa anabolismia, parantaa kudosten happikylläisyyttä, lisää kehon energiaa. Paranna kestävyyttä. Vaikuttava aine on inosiini.

glutamiinihappo

Glutamiinihaposta puhuttaessa meillä on oma artikkeli. Voit oppia sen.

Mildronate

Mildronaatti on samanlainen kuin riboksiinin ominaisuudet (mutta maksaa enemmän).

Siksi tutkimme kysymystä siitä, minkä tyyppisiä steroideja on saatavana lihasmassan lisäämiseksi. Jos sinulla on kysyttävää tai sinulla on ajatuksia tästä aiheesta, kirjoita kommentteihin!

Toinen kasi tulee poistaa selan takana asettamalla harja pakaraan tai hiukan alas. Tarkeinta on, etta lapaluut eivat tule irti penkista.