Dutahair

21.40

Aine: Dutasteridi (Avodart),
Paketti: 0.5mg (15 tablettia),
Brändi: Fortune

Osasto:

Kuvaus

MBMV.net verkkokaupassa myynnissä oleva Dutahair on Fortune Health Caren valmistama suun kautta nautittava valmiste hiustenlähtöön. Se sisältää vaikuttavana aineena Dutasteridia, joka on reduktaasin estäjä. Tämä tarkoittaa, että se on 5-alfa-reduktaasientsyymin estäjä, joka on vastuussa testosteronin muuntamisesta DHT:ksi (dihydrotestosteroniksi). Dutasteridi estää sekä tyypin I että tyypin II 5-alfa-reduktaasientsyymin muotoja ja tämä kaksoisvaikutus tekee lääkkeestä erittäin tehokkaan, mutta lisää samalla myös haittavaikutusten riskiä.

Dutasteridin vaikutukset

Miehillä jotka kärsivät kaljuuntumisesta tai eturauhasen hyvänlaatuisesta liikakasvusta, dihydrotestosteronin (DHT) taso on kohonnut. Tätä DHT:ta tuottaa testosteronista entsyymi nimeltä 5-alfa-reduktaasi. Dutasteridi estää 5-alfa-reduktaasia ja estää siten DHT:n muodostumisen, mikä estää kaljuuntumisen ja eturauhasen liikakasvun kehittymistä.

Dutasteridin käyttö

Fortune Health Caren lääke toimitetaan suun kautta nautittavina geelikapseleina. Yleensä yksi kapseli (0,5 mg) otetaan kerran päivässä, ruoan kanssa tai ilman. On parasta ottaa lääke samaan aikaan joka päivä. Lääkettä tulee käyttää, kunnes hiustenlähtöön liittyvät oireet häviävät, joten käytön kesto vaihtelee yksilöllisesti. Oireet voivat helpottaa 3 kuukauden, 6 kuukauden tai pidemmän ajan kuluessa. Jatka lääkkeen käyttöä, kunnes oireet ovat hävinneet kokonaan. Lääke voi hidastaa oireita parantamatta sairautta kokonaan.

Dutahairin sivuvaikutukset

Jos Dutasteridia ei käytetä oikein, voi lääke aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Impotenssi, heikentynyt libido, siemensyöksyn ongelmat sekä rintojen suureneminen ja arkuus ovat tämän lääkkeen väärinkäyttöön liitettyjä sivuvaikutuksia.

Lisätiedot

Paketti

Brändi

Aine