Cernos Gel (Testogel)

64.50

Aine: Testosterontilskudd,
Paketti: 14 pussia per paketti,
Brändi: Sun Pharmaceuticals

Osasto:

Kuvaus

Cernos Gel (Testosteronigeeli) on valikoimastamme löytyvä Sun Pharmaceuticalsin valmistama tuote. Geelimuotoinen testosteroni sisältyy miesten hormonaalisen tasapainon palauttamisessa käytettävien lääkkeiden joukkoon. Kun mies kärsii testosteronin puutteesta, toissijaiset seksuaaliset ominaisuudet alkavat kehittymään ja tähän hormonaalisen epätasapainon tilaan liitetään myös monet sairaudet.

Tällaisten tilojen hoito onkin hyvin usein pitkäkestoista ja osa miehistä joutuu käyttämään hormonaalisia lääkkeitä koko elämänsä ajan. Yksi tämän kategorian suosituimmista lääkkeistä on testosteronigeeli. Sun Pharmaceuticalsin testosteronigeeli sisältää 1 % testosteronia ja sitä voidaan käyttää päivittäin varmistamaan veren tarvittava hormonipitoisuus. Geeli toimitetaan alumiinipakkauksissa, joista jokainen sisältää 5 g geeliä (50 mg Testosteronia).

Testosteronigeelin vaikutukset

Testosteroni kaikissa muodoissaan tarjoaa samoja keholle hyödyllisiä vaikutuksia. Näihin kuuluvat:

  • Lihasten ja sukupuolielinten kehityksen tukeminen
  • Stimuloi toissijaisten seksuaalisten ominaisuuksien kehittymistä ja säilymistä
  • Proteiiniaineenvaihdunnan sääteleminen
  • Ihonalaisten kudosten tasainen jakaantuminen
  • Säätelee aivolisäkkeen gonadotropiinin eritystä ja erittymistä.

 

Nämä prosessit yhdistetään anabolisen toiminnan periaatteiden mukaisesti, jonka tarkoituksena on stimuloida proteiinin muodostumista, samalla kun säilytetään proteiinisolujen rakenteelliselle syntymiselle tärkeitä komponentteja. Tämän seurauksena lihaskudos kasvaa merkittävästi ja myös luissa havaitaan jatkuvaa kaliumin lisääntymistä.

Testosteronigeelin käyttö

Jotta geelistä saadaan hyvä testosteronia nostava vaikutus, on sitä käytettäessä noudatettava tarkasti ohjeita:

  • Testosteronigeeliä levitetään vain ulkoisesti käytettynä, kerran päivässä, mielellään samaan aikaan aamuisin.
  • Pussin avaamisen jälkeen lääkeaine levitetään välittömästi pestylle ja hyvin kuivatulle iholle, vatsan ja hartioiden alueelle ilman voimakasta hankausta. Sen jälkeen kädet täytyy pestä perusteellisesti. Vaatteet voidaan pukea päälle viisi minuuttia geelin kuivumisen jälkeen.
  • Geelin käyttö sukuelimiin tai rintojen alueelle on kielletty. Koska geeli sisältää etanolia, se voi ärsyttää voimakkaasti näitä alueita.
  • Geelin kolmantena käyttöpäivänä on suositeltavaa testata testosteronin määrä veressä. Jos arvot ovat nousseet, säädetään annosta alaspäin. Arvon ollessa liian matala annosta lisätään asteittain (1 pussilla päivässä), mutta annostus ei saa kuitenkaan ylittää 5 pussia päivässä.
  • Älä mene suihkuun, käytä uima-allasta, kylve, sauno tai harrasta seksiä seuraavien viiden tunnin aikana geelin levittämisestä. Aikaa on noudatettava jotta geeli ehtisi imeytymään täydellisesti ja jotta estetään vahingossa kosketuksen kautta tapahtuva siirtyminen.

Sivuvaikutukset

Testosteronigeelin, kuten minkä tahansa muunkin testosteronia sisältävän hormonaalisen lääkkeen käyttö, voi aiheuttaa ei-toivottuja sivuvaikutuksia ja negatiivisten reaktioiden syntymistä kehossa. Sen hallitsematon käyttö voi aiheuttaa hyperandrogenismin, johon liittyy voimakas akne sekä lisääntynyt karvankasvu ja joka johtuu lisääntyneestä mieshormonin määrästä. Testosteronigeeliä pystyy Suomessa ostamaan apteekeista vain lääkärin määräyksellä. MBMV.net verkkokaupasta pystyt ostamaan testosteronigeeliä ilman reseptiä, minne tahansa Suomeen toimitettuna.

Lisätiedot

Paketti

Brändi

Aine