Anavar 10

60.30

Aine: Oxandrolone (Anavar),
Paketti: 10mg (100 pills),
Brändi: Dragon Pharma

Kuvaus

Anavar on verkkokaupassamme myynnissä oleva anabolinen lääke, jonka valmistaa maailmankuulu Dragon Pharma. Tämän tuotteen vaikuttava aine Oksandroloni luotiin alun perin vahvistamaan AIDS- tai HIV-potilaiden immuunijärjestelmää, mutta ominaisuuksiensa ansiosta se on saavuttanut suuren suosion kehonrakennuspiireissä. Syy Anavarin suureen kysyntään kehonrakennuksessa on sen korkeat anaboliset ja suhteellisen matalat androgeeniset vaikutukset.

Oksandrolonin vaikutukset

Anavarista kirjoitettujen arvostelujen perusteella vain 6 viikon syklillä Oksandrolonia voidaan kasvattaa 3 kg matalarasvaista lihasmassaa. Kasvuhormonin tuotantoa kiihdyttäessään se on täydellinen myös ihmisille, jotka ovat kalorivajedieetillä tai pyrkivät laskemaan kehonsa vesipainoa. Sen lisäksi että Oksandroloni kasvattaa lihasmassaa ja polttaa rasvaa, se myös:

  • Lisää voimaa
  • Lisää tehokkuutta ja kestävyyttä
  • Vahvistaa lihasten muotoja
  • Vahvistaa immuunijärjestelmää

Näiden ominaisuuksien lisäksi Oksandrolonin käytön jälkeen ei myöskään ilmene vieroitusoireita tai lihasten menetystä.

Anavarin käyttäminen

Naisille Oksandrolonin suurin suositeltu päiväannos on 20 mg. Jos olet aloittelija ja mies, optimaalinen päiväannos alkaa 20 mg annoksesta ja saa olla enintään 80 mg.

Anavarin aktiivinen puoliintumisaika on noin 8 tuntia, joten on suositeltavaa jakaa päivittäinen annos kahteen osaan. Tämä tarkoittaa, että puolet päivittäisestä annoksesta nautitaan aamulla ja puolet päiväannoksesta illalla. Jotkut ottavat annoksensa kolmessa osassa, mutta koska kolmas annos on otettava aikaisin aamulla, useimmat suosivat Oksandrolonin ottamista kahdesti päivässä. On parasta ottaa lääke veden kanssa, aterian aikana tai aterian jälkeen.

Kun sopiva annosteluohjelma on löydetty, siinä on johdonmukaisesti pysyttävä ja varmistettava että lääkettä pääsee kehoon tasaisesti ilman veren pitoisuuden hyppimistä. Syklin pituuden tulisi olla 4-8 viikkoa. Älä unohda että maksimihyödyt tästä syklistä saavutetaan noudattamalla hyvin suunniteltua ruokavaliota ja harjoittelemalla 3-4 kertaa viikossa.

Oksandrolone-syklin jälkeen on tehtävä syklin jälkeinen hoito, jolla hormonit palautetaan normaaliarvoihinsa. Syklin jälkeinen hoito aloitetaan seuraavasta päivästä viimeisen Anavar-tabletin ottamisen jälkeen ja sitä jatketaan vähintään 3 viikon ajan (Oksandrolonin annoksesta ja syklin kestosta riippuen).

Oksandrolonin sivuvaikutukset

Kuten minkä tahansa muunkin anabolisen lääkkeen kanssa, suositeltuja annoksia ja annostusohjelmaa noudattamalla sivuvaikutuksilla ei ole vaikutusta. Oksandrolonin on kliinisesti todistettu aiheuttavan sivuvaikutuksia vasta 80 mg vuorokausiannoksilla. Jos päätät suurentaa annosta, varaudu mahdollisesti seuraaviin sivuvaikutuksiin: kivesten atrofia; heikko erektio; eturauhasen liikakasvu; pahoinvointi; kohonnut verenpaine.

Jos olet huolissasi näiden sivuvaikutusten ilmaantumisesta, myymme myös erilaisia aineita, jotka auttavat estämään sivuvaikutuksia. Voit ostaa Spironolaktonia (Aldactone) ja Istukkahormonia (hCG) jotka auttavat estämään korkeaa verenpainetta ja kehon luonnollisten hormonien häiriöitä suurillakin annoksilla.

Lisätiedot

Paketti

Brändi

Aine