Aldactone

30.60

Aine: Aldaktoni (Spironolaktoni),
Paketti: 100mg (30 tablettia),
Brändi: RPG

Osasto:

Kuvaus

Verkkokaupassamme myynnissä oleva Aldactone 100 mg on lääke joka sisältää aktiivisena ainesosana Spironolaktonia, joka on kaliumia säästävä diureetti. Sitä käytetään lääketieteessä korkean verenpaineen ja sydämen vajaatoiminnan hoidossa. Korkean verenpaineen alentaminen auttaa estämään aivohalvauksia, sydänkohtauksia ja munuaisongelmia. Tätä lääkettä käytetään myös sellaisten tilojen hoidossa, joissa elimistö tuottaa liikaa luonnollista aldosteronia eli suolahormonia.

Spironolaktonin tehokkuus

Aldactonea voidaan käyttää turvotuksen hoidossa, koska se poistaa ylimääräistä nestettä ja helpottaa joitakin oireita, kuten hengitysvaikeuksia. Tästä syystä sitä käytetään yleisesti urheilussa tiettyä painoluokkaa tavoiteltaessa, kun halutaan laskea kehon painoa luopumatta samalla voimasta. Kehonrakentajat ostavat Spironolaktonia kun halutaan laskea kehon rasvoja kilpailuun valmistauduttaessa, sen poistaessa ylimääräisen nesteen kehosta, mikä johtaa selkeään ja kovaan lihaksikkaaseen kehoon.

Aldactonen käyttösuositukset

Aldactonen suositeltu käyttöaika riippuu sen käyttötarkoituksesta, mutta sitä käytetään aina lyhytaikaisesti. Suositeltu annos mihinkään tarkoitukseen ei koskaan ylitä 100 mg. Parhaimman tehon saavuttamiseksi päivittäinen annos voidaan jakaa pienempiin annoksiin koko päivän ajalle.

Liiallista kaliuminsaantia ruokavaliosta on vältettävä tämän lääkkeen käytön aikana, jotta sydän ei vahingoitu.

Spironolaktonin mahdolliset sivuvaikutukset

Aldactone voi aiheuttaa joitakin sivuvaikutuksia. Niitä voivat olla esimerkiksi pahoinvointi, ripuli, uneliaisuus, sekavuus, naisilla virilisaatio ja hyvin harvinaisissa tapauksissa gynekomastia. Myös kouristukset ovat mahdollisia, jos kehon elektrolyyttien epätasapaino kasvaa liian suureksi.

Lisätiedot

Paketti

Brändi

Aine