MAKSU

Mitkä kuuluvat hyväksyttyihin maksutapoihin?

Verkkokauppamme on yksi harvoista joka hyväksyy kaikki yleisimmät luottokortit.

Suosittelemme uusille asiakkaillemme, että yli 750 € ylittäviä tilauksia ei makseta luottokortilla. Yli 750 € tilauksille suosittelemme maksutavaksi tilisiirtoa, pankkisiirtoa (kuten PayPal) tai Bitcoinia. Näitä maksutapoja käyttäessäsi, saat 10% alennusta arvokkaimmista tuotteista.

Palaavat asiakkaamme saavat alennusta jokaisesta tilauksestaan ja pystyvät maksamaan tilauksensa luottokortilla, riippumatta tilauksen summasta.

 

Miten maksuni käsitellään? 

Kun luottokorttimaksu on tehty, saatamme joskus pyytää sinua vahvistamaan tilauksesi. Jos tilauksesi vahvistaminen epäonnistuu tai emme tavoita sinua, luottokorttimaksusi hylätään ja myyntiosastomme ottaa sinuun yhteyttä ja pyytää sinua maksamaan jollakin muulla edellä luetelluista vaihtoehtoisista maksutavoista.

Korttiasi veloitetaan vasta maksun vahvistumisen jälkeen ja kun olemme tarkistaneet maksun petosten varalta. Vasta näiden vaadittujen vaiheiden jälkeen, tilauksesi käsitellään lähetystä varten 1-2 päivän kuluessa.

 

Miksi maksuni ei näy luottokorttiotteessani? 

Kun teet maksun, korttiasi ei välittömästi veloiteta. Tarkistusvaihe voi kestää kahdesta tunnista kahteen päivään. Jos maksusi ei näy tämänkään jälkeen kahden arkipäivän kuluessa, ota meihin yhteyttä niin voimme tarkistaa maksusi tilanteen.

 

Voinko käyttää eri laskutusosoitetta kun toimitusosoitteeni? 

Kyllä, kunhan luottokortissa ja toimitusosoitteessa olevat nimet ovat samat. Jos maksupalveluiden tarjoaja pyytää meitä varmistamaan tilauksesi, ota huomioon että ylimääräinen varmistus vaaditaan.

Jos laskutusosoitteen maa eroaa toimitusosoitteen maasta, joudut käyttämään toista vaihtoehtoista maksutapaa.

 

Voinko maksaa tilisiirrolla?

Tarjoamme jokaisesta tilisiirrolla maksetusta tilauksesta 5% alennuksen. Katamme myös pankkisiirron kulut.

Tilauksesi summa on 400 € ja haluat maksaa pankkisiirrolla?

Tilauksesi kokonaissumma tulee olemaan 400 € – 20 € (5% alennus) – 40 € pankkisiirron kulut, t.s. vain 340 €.

Kaikissa 750 € ylittävissä tilauksissa, saat ylimääräisen 10% alennuksen tai minkä tahansa muun alennuksen johon olet oikeutettu: palaava asiakas, alennuskoodi tai erikoistarjous. Lisäksi pankkisiirron kulujen korvaus.

EU:n asukkaat voivat käyttää Eurooppalaista IBAN SEPA-siirtoa tehdäkseen maksun Eurooppalaiselle pankkitilille. Saat 10% alennusta jokaisesta tilauksesta.

Pankkisiirtona tehdyt maksut vahvistuvat 1-2 arkipäivän kuluessa eivätkä vaadi lisävahvistusta, joten saat tilauksesi nopeammin.

 

ALENNUKSET

Minkä tyyppisiä alennuksia ja kampanjoita tarjoatte?

Tarjoamme tällä hetkellä seuraavia alennuksia:

 

Kaikki tilisiirrolla, pankkisiirrolla tai Bitcoinilla tehdyt maksut:

  • 5% alennus 750 € alittavista tilauksista
  • 10% alennus 750 € ylittävistä tilauksista

 

Kaikki tilaukset ollessasi palaava asiakas:

  • 5% alennus
  • 10% alennus 750 € ylittävistä tilauksista (kaikki maksutavat).

 

Tarjoamme myös erilaisia alennuksia ja kampanjoita sesongista riippuen sekä useita muita alennuksia steroideistamme.