Henkilökohtainen painonlaskuharjoitteluohjelma

Yritetään ymmärtää oletko yksi henkilökohtainen harjoitteluohjelma laihtumiseen Mutta urheilijan fysiosta riippuen, harjoittelujakso voi kestaa jopa kuusi kuukautta.
, ja jos on, mitä etuja se voi tarjota sinulle.

Tehokkuuden kannalta kaikki ratkaisut ylittävät aina suurelle yleisölle alun perin luodut yleisvaihtoehdot. Tätä voidaan soveltaa täysin yksilöllisesti suunniteltuihin koulutusohjelmiin.

Henkilökohtaisen lähestymistavan avulla ohjelman valmisteluun osallistuva asiantuntija yrittää tutkia kaikkia ominaisuuksiasi, kehotyyppiä, aineenvaihduntaa, kuntoa, tavoitteitasi ja liikunta-odotuksiasi ja valita kaikilla näillä hienouksilla sopivimman vaihtoehdon harjoittelullesi.

Kuinka saan erillisen ohjelman?
Kun hengitat ulos, taivuttamatta selkaasi ja muuttamatta kyynarpaan kulmaa, laske hitaasti ja hallitsemattomasti kadet edessasi.
Taivuta jalat, tyonna ylospain ja levita kyynarpaasi sivuille.

On ymmärrettävä, että valmistautumaton henkilö ei pysty laatimaan henkilökohtaista harjoitteluohjelmaa laihtuakseen itselleen. Joko niin, tarvitset asiantuntevan kouluttajan tähän.

Yleensä löydät tällaisen valmentajan kolmella tavalla: ystävien kautta, kuntosaleilla tai Internetissä (esimerkiksi täältä).

Kysy ensin ystävältäsi, jos heillä on luotettava kouluttaja mielessä. Ehkä yksi heistä on jo pyytänyt yhtä näistä asiantuntijoista kehittämään henkilökohtainen ohjelma.

Pieni salaisuus: Jos etsit kouluttajaa kuntokeskuksessa, sinun ei tarvitse tehdä sitä kalleimmissa klubeissa. Todennäköisesti bisnesluokkakerhojen ohjaajien ammattitaito ei tule olemaan heikompaa kuin korkeatasoisissa laitoksissa. Voit säästää paljon tästä.

Muista samalla, että kuntosalin työntekijälle on etuna käydä hänen luonaan koko ajan. Koska se riippuu tuloista. Tältä osin hän voi suositella sellaista ohjelmaa, joka on täydellinen normaalin lihassävyn ylläpitämiseen, mutta joka ei salli sinun laihtua nopeasti.

Tältä osin on edullisempaa ottaa yhteyttä sellaisiin asiantuntijoihin, joilla ei ole merkittävää kiinnostusta säännöllisestä koulutuksestasi ja työskennellä maineesi hyväksi. He haluavat sinun saavan halutun tuloksen heidän ohjelmaansa.

Henkilökohtainen painonlaskuharjoitus

Henkilökohtaiset painoharjoitukset ovat täydellisiä ihmisille, jotka arvostavat aikansa ja haluavat saada nopean tuloksen kokeneen mentorin ohjauksessa. Ja kuka on valmis maksamaan tästä hauskasta, koska henkilökohtaiset tunnit valmentajan kanssa maksavat sinulle huomattavasti verrattuna itsenäiseen koulutukseen valmistellulla ohjelmalla.

Mutta se ei tarkoita, että henkilökohtaisella harjoituksella ei ole järkeä, koska kouluttaja auttaa sinua käyttämään oikeaa tekniikkaa harjoittelujen suorittamiseen ja varmista, että et tee virheitä harjoittelussa.

Kiinnita ne penkkiin ja jaloihin.

Jos haluat säästää rahaa, voit ilmoittautua lyhyeksi ajaksi henkilökohtaiseen harjoitteluun ja jos luulet hallittuasi tekniset ominaisuudet, voit jatkaa harjoittelua itsenäisesti ilman valmentajaa.

Henkilökohtaisessa koulutuksessa on toinen kiistaton etu. Jos opiskelet yksin, voit olla laiska ja ohittaa oppitunnit. Jos työskentelet valmentajan kanssa, sinulla on henkilökohtainen vastuu hänestä, ja ei ole mukavampaa olla tulematta harjoittelulle, jos olet hänen kanssaan samaa mieltä. Ja kun tulet, hän varmistaa, että hän ei hakkeroi ja tekee parhaansa.

Mikä on kannattavampaa?

Vertaa eri vaihtoehtoja ja laske kustannukset. Yritä lopuksi valita paras mistä sinulla on varaa.